BeCares

Welkom op de website van BeCares, mijn praktijk voor begeleiding, coaching en PGB advies. Specialisme: autisme, AD(H)D, angststoornissen, genderincongruentie.

Ik begeleid sinds 2006 als zzp-er mensen die zelf verantwoordelijkheid willen nemen voor hun leven maar dat door omstandigheden of beperking zonder ondersteuning niet goed voor elkaar krijgen. Afhankelijk van de vraagstelling en het beoogde doel, doe ik dit middels inzichtgevende gesprekken, helpen aanbrengen van structuur en regelmaat, begeleiding naar en voorbereiden van gesprekken bij instanties of artsen, in de praktijk oefenen van dingen waar iemand moeite mee heeft, ordenen, praktische hulp enz. Meestal hebben mensen een PGB (persoonsgebonden budget), maar ook voor mensen zonder PGB staat mijn praktijk open.

Naast het regelmatige contact bij cliƫnt thuis is er, indien nodig, ook contact mogelijk via Skype, mail, telefoon of whatsapp.

Met veel enthousiasme faciliteer ik sinds 2009 Reconnective Healing sessies en de Reconnection, voor meer stevigheid en balans in uw leven. Voor informatie hierover verwijs ik u graag naar www.be-reconnected.nl
Deze sessies kunnen niet betaald worden uit een PGB.

Soms is er nog meer nodig dan ik als begeleider of Reconnective healing practitioner kan bieden. Ik weet mij omgeven door een netwerk van professionals op diverse terreinen. Indien nodig of gewenst kan ik u, door korte lijnen, snel naar hen doorverwijzen.

U bent van harte welkom!

Hartelijke groet,
Bea Kedde

BeCares
Kannenburg 411
7423 AD Deventer
06-17300008
becares0570@gmail.com

KvK 08169018
AGB 41789595
KIWA niveau 6

Geef een antwoord