Het verschil tussen Reconnective healing en Reconnection

Reconnection gaat voornamelijk over intentie. De intentie van Reconnective Healing is voornamelijk heling, dat op lichamelijk, geestelijk, emotioneel, spiritueel of elk ander niveau kan plaatsvinden. Tijdens een healing kun je natuurlijk tot op zeker niveau een “verbonden worden“ ervaren als onderdeel van het proces. Het is deze “Reconnection” die het voor Reconnective Healing mogelijk maakt zoveel meer te zijn dan de helende technieken die we tot nu toe tot onze beschikking hadden.
De intentie van de Reconnection is om ons helemaal terug te brengen in onze inherente verbinding met het Universum. Dit gebeurt tijdens twee sessies, die binnen 72 uur plaatsvinden. Vaak spreekt men over het ontvangen van je persoonlijke Reconnection. Tijdens de sessies van je Reconnection kun je tot op zeker niveau heling ervaren als onderdeel van het proces.

Het is aan te bevelen (hoewel niet verplicht) om alvorens de Reconnection te ontvangen, een sessie Reconnective Healing te ondergaan.
 

Dr. Eric Pearl en The Reconnection® geven geen garanties betreffende medische diagnoses en/of medische behandelingen, er wordt geen diagnose of behandeling van specifieke gezondheidssituaties gegeven. Je bent en blijft zélf verantwoordelijk voor je eigen gezondheidszorg. Wij zullen je nooit ontraden een reguliere arts te bezoeken. Reconnective Healing® is één van de vele alternatieve geneeswijzen die onder deze voorwaarden werkt. Deze disclaimer is ook van toepassing op Be-Reconnected

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *