Over de sessies

Ieders ervaring met Reconnective Healing is uniek. Soms vindt heling plaats in een ogenblik tijdens één sessie, soms duurt het wat langer. Als je geluk hebt, zal jouw heling komen in de vorm waarop je had gehoopt. Als je echt geluk hebt, zal jouw heling in een vorm komen waarvan je niet eens had durven dromen – een vorm die het Universum speciaal voor jou in gedachten had.

Helingen komen in allerlei soorten. De beste manier om een heling toe te laten is een open houding, in een staat van afwachting, zonder gehecht te zijn aan een resultaat. Ga op de massagetafel liggen, ontspan, sluit je ogen en ervaar gewoon. Laat al je gedachten gaan en ervaar en observeer als er iets te ervaren valt, als je iets opvalt, maar ook als er niets te ervaren valt of je niets opvalt. Lig gewoon op de tafel en laat alles los, alsof je gewoon een onverwachts rustmoment hebt.
Doe vooral niet je best om aan niets te denken. Normaal gesproken hebben mensen moeite met het idee van nergens aan denken. Merk gewoon op wat er ook maar bij je op komt. Dat geeft je iets te doen en ontneemt je de stress, die vaak ontstaat als mensen proberen nergens aan te denken en dan ontdekken dat ze niet weten hoe dat moet. Plaats je aandacht naar binnen en laat je aandacht door je lichaam gaan. Observeer gewoon wat je opvalt, dit geeft je geest genoeg te doen zonder dat je de hele tijd ligt te denken wat je wel of niet zou moeten doen.
Adem zoals je gewend bent, visualiseer niet een resultaat waar je op hoopt, mediteer niet, herhaal geen mantra’s in stilte, doe geen andere dingen, waarvan jij of iemand anders denkt dat het kan “helpen”. Want dat zal het niet. Het zal hoogstens dat brengen, wat je zelf al kunt en het zal je weerhouden om ten volle te kunnen ervaren. Als je zover bent om alles los te laten en om niet te proberen de ervaring te sturen of te verbeteren, dan ben je zover om te ervaren wat Reconnective Healing zo anders maakt, wat de Reconnection echt maakt.
Je bent klaar om te ontvangen!

Reconnective Healing sessies duren, inclusief voor- en nagesprek, ongeveer 60 minuten. Eén tot drie sessies wordt aanbevolen.
Tarief € 75,- per sessie. Voor mensen met een smalle beurs tarief in overleg.

De Reconnection vindt altijd in twee sessies plaats, bij voorkeur op twee opeenvolgende dagen, maar in ieder geval binnen 72 uur. De sessies duren ongeveer 50 minuten tot een uur.
De kosten bedragen wereldwijd het bedrag (of het equivalent) van € 333,-

Disclaimer: Dr. Eric Pearl en The Reconnection® geven geen garanties betreffende medische diagnoses en/of medische behandelingen, er wordt geen diagnose of behandeling van specifieke gezondheidssituaties gegeven.
Je bent en blijft zélf verantwoordelijk voor je eigen gezondheidszorg. Wij zullen je nooit ontraden een reguliere arts te bezoeken. Reconnective Healing® is één van de vele alternatieve geneeswijzen die onder deze voorwaarden werkt. Deze disclaimer is ook van toepassing op Be-Reconnected.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *