Reconnection

Oorspronkelijk waren de meridiaanlijnen van ons lichaam verbonden met de rasterlijnen die de planeet omcirkelen en elkaar kruisen op krachtige plaatsen zoals Macchu Picchu en Sedona. Deze rasterlijnen waren zo ontworpen om ons verder en dieper te verbinden met het hele universum. Deze lijnen vergemakkelijken onze communicatie van energie, licht en informatie tussen groot en klein, macro- en microkosmos, het universum en de mensheid.
In de loop der tijden zijn wij losgeraakt van deze lijnen.
De Reconnection introduceert ‘nieuwe’ axiatonale lijnen die het mogelijk maken om deze unieke trillingsniveaus en frequenties weer te gebruiken voor onze heling en uiteindelijk voor onze evolutie. Deze lijnen maken deel uit van een tijdloos intelligentienetwerk, een parallel-dimensionaal circulair systeem dat de basisenergie voorziet voor vernieuwende functies van het menselijke lichaam. De Reconnection haalt deze lijnen binnen, en activeert ze, niet alleen zorgend voor de uitwisseling van energie, maar tevens van licht en informatie, de her-verbinding van DNA-strengen en de re-integratie van draden (tegelijkertijd plaatsvindende of parallelle dimensies van bestaan)
 

 

Dr. Eric Pearl en The Reconnection® geven geen garanties betreffende medische diagnoses en/of medische behandelingen, er wordt geen diagnose of behandeling van specifieke gezondheidssituaties gegeven. Je bent en blijft zélf verantwoordelijk voor je eigen gezondheidszorg. Wij zullen je nooit ontraden een reguliere arts te bezoeken. Reconnective Healing® is één van de vele alternatieve geneeswijzen die onder deze voorwaarden werkt. Deze disclaimer is ook van toepassing op Be-Reconnected.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *