Reconnective Healing

Puur en simpel. Wars van mystiek, geheimzinnigheid, opsmuk, symbolen, mantra’s. Geen ‘toevoegingen’ dus. Er is niets toe te voegen aan wat van zichzelf genoeg is. Geen inwijding, iedereen kan het leren en doen. Het is down-to-earth en overal en altijd toe te passen. En in al zijn eenvoud is het buitengewoon krachtig helend.

Reconnective Healing brengt een verbinding tot stand tussen de energiebanen van ons diepste wezen, onze essentie, en die van de aarde en het universum.
Het kan ons opnieuw verbinden met het universum en ons diepste zijn, niet alleen door een ‘nieuwe’ set van helende frequenties, maar door mogelijk een heel nieuwe bandbreedte. De effectiviteit van Reconnective Healing is duidelijk aangetoond door de praktijkervaringen, maar ook in wetenschappelijke laboratoria (Konstantin Korotkov-Science confirms Reconnective Healing).

Reconnective Healing is een vaak levensveranderende ervaring, waarbij ‘herontdekte’ frequenties gebruikt worden die kunnen helen op lichamelijk, geestelijk, emotioneel, spiritueel of elk ander niveau. Onze ervaring is dat het in het bijzonder op mentaal niveau heel sterk werkt en belangrijke processen activeert.
Dr. Eric Pearl en The Reconnection® geven geen garanties betreffende medische diagnoses en/of medische behandelingen, er wordt geen diagnose of behandeling van specifieke gezondheidssituaties gegeven. Je bent en blijft zélf verantwoordelijk voor je eigen gezondheidszorg. Wij zullen je nooit ontraden een reguliere arts te bezoeken. Reconnective Healing® is één van de vele alternatieve geneeswijzen die onder deze voorwaarden werkt. Deze disclaimer is ook van toepassing op Be-Reconnected.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *