Wie ben ik

Hallo, ik ben Bea Kedde en ik heet u van harte welkom op mijn website.

Sinds 2006 heb ik een praktijk voor ambulante begeleiding en PGB advies (BeCares, www.be-cares.nl) en sinds 2009 een praktijk voor Reconnective healing en Reconnection (Be Reconnected)

Tot 2008 werkte ik voornamelijk met Reiki. In dat jaar kwam ik in aanraking met Reconnective healing via een vriend die het seminar in Antwerpen gevolgd had en helemaal enthousiast was. Ik had al wel eerder over Reconnective healing gehoord, maar het als ‘wéér wat nieuws’ links laten liggen. Totdat ik het dus zelf mocht ervaren. Heel bijzonder, en dan druk ik me nog maar zachtjes uit. Ik heb het boek van Eric Pearl – De Reconnectie, heel anderen, heel jezelf, gekocht en in een adem uitgelezen.
Begin 2009 heb ik mijn persoonlijke Reconnectie ontvangen en in mei 2009 heb ik het seminar in Antwerpen gevolgd, level I, II en III. Mijn fysio- en cranio-sacraaltherapeute, waar ik in die tijd liep wegens steeds terugkerende, jarenlange klachten aan schouders en armen, vroeg bij de eerste sessie na het seminar wat er met mij gebeurd was. Alle klachten waren namelijk verdwenen. Ze was diep onder de indruk.
Die klachten zijn ook nooit meer teruggekomen!
Sindsdien ben ik ook op het niet-fysieke vlak meer in balans gekomen.

De Reconnectie heeft mij echt op mijn levenspad gezet. Ik ervaar meer rust in alles wat ik doe, wetend en ervarend de verbinding met mijn diepste essentie en met het universum.
Sinds 2009 bied ik in mijn praktijk Be Reconnected mensen de mogelijkheid dit zelf ook te mogen ervaren en daarmee balans alsook de her-verbinding met hun blauwdruk te vinden.
In juni 2011 heb ik een re-take voor alle levels gedaan in Amsterdam.
In 2012 heb ik als vrijwilliger geassisteerd bij het seminar in Amsterdam.
In 2015 volgde ik de upgrade tot Reconnective healing foundational practitioner. Ook in 2015 assisteerde ik als vrijwilliger bij de seminars in Utrecht en Brussel en in 2018 bij de training in Amsterdam.

Reconnective healing is buitengewoon krachtig in al zijn eenvoud. Geen opsmuk, geen toeters en bellen. Het IS. Het doet wat op dat moment voor jou het meest passend is, en dat kan wat anders zijn dan waar je op hoopte.

Ik nodig je van harte uit deze bijzondere frequenties zelf te ervaren. Hiervoor hoef je alleen maar een half uur ontspannen op de massagetafel te liggen.
Dit kan in de praktijk, maar ook via een afstandshealing. Ook kun je hier terecht voor Reconnective healing voor dieren.

Graag tot ziens.

Hartelijke groet,
Bea Kedde