Zelf dit werk leren en gaan doen?

Iedereen kan dit mooie werk zelf leren doen. Het begint natuurlijk bij het boek van Eric Pearl, De Reconnectie, heel anderen, heel jezelf. Bij mij begon er al van alles te stromen toen ik het boek las. Maar ik wilde meer, ik wilde dit zelf leren doen. En dat heb ik ook gedaan, nu 10 jaar geleden. Intussen is ook de training tot practitioner geëvolueerd en verdiept. Wat vroeger level 1 en 2 heette is nu The O.N.E. Experience.
The O.N.E. experience

Deze bestaat uit 2 delen:

Voor wie in eigen omgeving (familie, vrienden) aan de slag wil en voor wie meer wil weten over de achtergrond van de Reconnection is er de Online cursus,
The Portal – The Online Essentials Course
Je kunt deze cursus in je eigen tempo en op elke device bekijken. Hij is heel praktisch ingedeeld in hoofdstukken en in het menu wordt bijgehouden waar je bent gebleven. En je kunt hem zo vaak terugkijken als je wilt.

Wil je als professional aan de slag, dan volg je na de online cursus de training tot Reconnective Healing Foundational Practitioner. Deze training, The Catalyst – Live Immersion Weekend , wordt wereldwijd gegeven door Eric Pearl en Jillian Fleer en hun team.

Na het volgen van het Live Immersion Weekend ben je gecertificeerd om een praktijk te runnen.

Welkom, collega!