Be Reiki

Jumon workshop met Stephen Lovering 23 oktober 2008 Deventer

Voorafgaand aan de driedaagse Usui Reiki Ryoho Shinpiden cursus op 24, 25 en 26 oktober zal Stephen Lovering op 23 oktober een jumonworkshop geven voor Reikimasters.

Jumon is het Japanse woord voor Mantra – het woord Jumon betekent letterlijk: geluid dat een specifieke trilling oproept.

Elk van de 4 Reiki symbolen heeft een Jumon die, wanneer correct gezongen of gechant, een specifieke energietrilling voortbrengt. Het werken met de Jumon kan de manier waarop je met Reiki werkt en je kijk op Usui’s Reikisysteem totaal veranderen en kan wonderbaarlijke veranderingen in je leven alsook in je Reikibeoefening brengen.

Het chanten van de Jumon is onderdeel van de driedaagse Shinpidencursussen en wegens de enthousiaste reacties van de deelnemers heeft Stephen deze aparte workshop opgezet om deze opzienbarende energie te ervaren.

Tijdens de workshop behandel je elk van de 4 Usui Reiki symbolen en werkt vervolgens met de bijbehorende Jumon – het werken met de klanken in een groep versterkt de ervaring en ieder zal op zijn of haar manier de specifieke energie van elke Jumon ervaren en ontdekken.

Je zult leren hoe je de Jumon kunt gebruiken voor ‘afstands’behandeling en ook voor een simpele techniek om te gronden.

Ook ontvangt iedereen tijdens de workshop een Japanse Reiju. Oorspronkelijk werden studenten door middel van de Reiju verbonden met de Reiki energie en het ontvangen van deze bekrachtiging zal je connectie met de Reiki-energie verstevigen

Deelname aan deze workshop houdt in dat je veel zult chanten. Maak je geen zorgen als je dit nog nooit gedaan hebt, het is eenvoudig te leren en het geeft wonderbaarlijke resultaten.

De kosten bedragen € 125,- Deelnemers aan de komende of eerdere Shinpidenclass van Stephen Lovering betalen € 85,-
Thee, koffie, lunch en versnaperingen zitten bij de prijs in, alsook een handleiding en een deelnamecertificaat.

Er wordt ook met het mastersymbool gewerkt, deze workshop is dan ook alleen voor Reikimasters.

Je kunt je aanmelden door een mailtje te sturen naar bea@be-reiki.nl
of te bellen 06-17300008

Kernwoorden (tags): - - - - - - - -